Servicii de Mentenanța și întreținere a rulmenților

DESERVIRE - SERVICE: RULMENȚI

Pentru mai mult de 100 de ani de dezvoltare, SKF a evoluat într-o companie de cunoștințe de inginerie care utilizează experiența acumulată pentru a crea soluții tehnice unice în beneficiul clienților săi.

Peste 150 de companii de producție și birouri de vânzări din 70 de țări ale lumii oferă SKF statutul de companie internațională. Astăzi aveți o ocazie unică de a aplica toată experiența SKF, acumulată în producția proprie. Nu vindem doar rulmenți, oferim clientului o gamă completă de întreținere pentru întreaga perioadă de funcționare.

Oferim o gamă largă de servicii - de la proiectarea și gestionarea resurselor de producție la monitorizarea stării echipamentelor și introducerea sistemelor de fiabilitate. Ciclul de viața al rulmentului sunt etape importante care afectează în mod semnificativ resursele de rulment:

INSTALARE ȘI PRE-LUBRICARE

Dacă rulmentul nu este instalat corect, fără a utiliza echipamentul necesar și metoda de montare, durata sa de viață este mult redusă.

RECONCILIERE

Lipsa reconcilierii sistemului, prezența insuportabilității conduc la o încărcare suplimentară a rulmentului, precum și la fiecare și vibrații crescute. Aceste fenomene accelerează uzura, măresc consumul de energie și măresc probabilitatea eșecului prematur al mecanismelor.

PRE-LUBRIFIERE

Alegerea tipului optim de lubrifiere, calculul corect al cantității și intervalele delubrifierei permit atingerea duratei maxime de funcționare a rulmentului.

MONITORIZARE (DIAGNOSTICĂ)

Verificarea regulată a unei stări permite descoperirea problemelor potențiale și ajuta la prevenirea opririlor neplanificate ale autoturismelor.

DEMONTAREA

Utilizarea metodelor și a mijloacelor adecvate de demontare va evita deteriorarea rulmentului(dacă este reutilizat) și a altor părți ale ansamblului (axa, carcasa). Demontarea incorectă este periculoasă pentru personalul de lucru.

Serviciul post-vânzare: INSTRUMENTE SKF

Oferim servicii de service cu ajutorul instrumentelor de calitate înaltă SKF:

  • Instalarea folosind un încălzitor de inducție și unelte mecanice;

  • Demontarea prin tractoare hidraulice și mecanice;

  • Aliniați aliniamentul arborilor și scripeților (instrumentul laser + plăcile calibrate);

  • Vibrodiagnostica, măsurarea temperaturii la distanță (termometru infraroșu);

  • Fixarea vizuală a mișcării echipamentului de operare (strobe);

  • Inspectarea zonelor greu accesibile (endoscop);

  • Analiza modificării stării uleiului cauzată de prezența apei, a combustibilului, a impurităților metalice și a oxidării în el;

  • Lubrifiem diferite grade de complexitate cu ajutorul pompelor specializate.

Serviciul de post-vânzare: SPECTRUM VAST DE CURELE

În stoc și la comanda FULL Gamma:

Și, de asemenea, cauciuc alimentar și poliuretan, de diferite grosimi, coeficient de frecare, duritate Shore, temperatura de lucru, ulei și rezistența la abraziune.

LUBRIFIERE

Lubrifierea incorectă provoacă 36% din eșecurile premature ale rulmentului. Dacă luăm în considerare efectele poluării, această cifră va depăși 50%. Lubrifianții SKF oferă avantaje competitive importante:

Specialiștii companiei noastre vor selecta în mod competent condițiile lubrifianților necesari pentru condițiile dumneavoastră, utilizând parametrii de viteză, temperatură, condiții de impact și vibrații.

Roțile dințate sunt piese de mașini formate din corpuri de rotație sau altă forma, fiind prevăzute și cu dantura interioara sau exterioara. Ele sunt utilizate la transmiterea mișcării de rotație constant sau variabil. Părțile componente ale roților dintate sunt : coroana (partea pe care se află dantura), butucul (partea cu care se fixează pe arbore) și spitele (elementele care fac legatura dintre coroana și butuc). Astfel noi vă putem propune o gamă largă de roți dințate la comandă. Comandând acum puteți beneficia de multe oferte și reduceri la roți dințate de calitate înaltă. Mai mult decât atât, compania noastră mai oferă și servicii SKF de mentenanță industrială, având o experiență bogată în domeniul respectiv. Centrele noastre oferă servicii profesionale de mentenanță, renovare, reprelucrare a sistemelor și subsistemelor industriale. Astfel, noi vă putem oferi soluții bune pentru prelungirea ciclului de viața al utilajelor dumneavoastră și reducerea costurilor operaționale aferente.

Lăsați detaliile dvs. și vă va contacta în scurt timp

Молдова, Кишинёв, Буребиста 17А, оф.115 мун.Бельцы, ул.Сорока, 117/6
#
#
+373 (22) 000 890
sales@rulment.md
Пн-Пт - 09:00 - 17:00
Сб - 10:00 - 14:00