Proiecte de întreținere industrială a rulmenților

Asa cum se cuvine, pentru o companie cu renume pe piata, atat interna, cat si internationala, va prezentam cele mai impresionante proiecte de dezvoltare pentru cei ce activeaza in sfera inovatiei. Oferim idei moderne si strategii de cooperare pentru imbunatatirea si modernizarea afacerilor aflate in derulare. Obiectivele noastre sunt de a furniza produse de calitate inalta ce vin in inatmpinarea necesitatilor clientilor nostri. Creem solutii complete si accesibile tuturor categoriilor de utilizatori si ii aducem mai aproape de visul lor. Suntem o echipa tanara de profesionisti cu competente spirituale, motivati de noi provocari, atat la nivel de executie, cat si la nivel de conducere. Proiectele noastre sunt orientate spre optimizarea dezvolatrii afacerilor din domeniul dat, astfel incat sa fim apreciati pentru produsele si serviciile oferite. Activam intr-un mediu foarte bine organizat alaturi de personal bine pregatit, ceea ce ne permite sa fim experti aflati in continua miscare de acumulare a cunostintelor in diverse domenii de activitate. Pentru a intregi gama noastra de produse si cererile clientilor nostri am conceput ideii si propuneri inovatorii.


Auditul sistemelor de producție de la specialiștii SKF de la fabrica Efes Vitanta. SKF - O marcă de încredere. Prin instalarea produselor SKF, permiteți clienților să știe că resursele Dvs. includ cele mai bune tehnologii moderne și că produsele Dvs. sunt echipate cu cele mai bune componente de pe piață.


Ordinul tehnic și de control al fabricației de fabricație Franzeluta, care este cel mai mare producator de haleboboolare în Franța. Fabricile de Franța, importante importante din punct de vedere social, reprezintă o importantă garanție a funcționării tuturor producătorilor de sisteme. Balto-Comert este partenerul Franzeluta în tehnicile de susținere și de staționare necesare în domeniul construcțiilor.


Totul este simplu: Descărcă și instalează gratuit UDS GAME, spune despre noi prietenilor tăi și acumulează punctele și obține o reducere de până la 100%. Recomanda prietenilor magazinele unde este GAME împartete cu reducerea cu prietenii și primește puncte din achizițiile efectuate de prieteni, prieteni și prietenii lor. Managerii noștri vor verifica informațiile privind comenzile Dvs. anterioare și vă vor încuraja cu plăcere pentru o cooperare reciproc avantajoasă.


Lăsați detaliile dvs. și vă va contacta în scurt timp

Cei mai buni producători de rulmenți și curele2

Producator de rulmenți INA
În 1952, acul care purta INA înlocuiește rulmenții...
Producator de rulmenți Megadyne
Vreai sa tii pasul cu lumea - Megadyne...
Producator de rulmenți FAG
Pupularitatea brandului, face ca marca FAG sa fie...
Producator de rulmenți NKE Bearings
Brandul NKE Bearings a ajuns sa castige increderea...
Producator de rulmenți NSK Bearings
NSK Bearings companie care la ziua de azi...
Producator de rulmenți Craft bearing
Craft bearing – brand de talie mondiala ce...
Producator de rulmenți Kik bearing
Kik bearing – brand de incredere in Moldova....
Producator de rulmenți SKF
In spatele companiilor mici stau cele mai cunoscute...
Producator de rulmenți BBC
Grupul de companii Baltic Bearing Company (BBC) este...
Молдова, Кишинёв, Буребиста 17А, оф.115
Молдова, Бельцы, Сорокская 117/1
+373 (69) 777 624
+373 (22) 000 890
sales@rulment.md
Пн-Пт - 09:00 - 17:00
Сб - 10:00 - 14:00