Rulmenți pentru mașini-unelte
Produse originale de la producător
Cele mai bune prețuri din Moldova
Garanție pentru in 1 minim pentru produsele noastre
DeservireTransformarea proceselor de frecare și alunecare este un proces important de distribuție a sarcinii a componentelor și ansamblurilor mașinii. Rulmenții de înaltă calitate pentru mașini-unelte asigură o viteză mare de-a lungul lucrului cu cheltuieli momentului forței mai mici.

Prezentare generală a rulmenților de mașini-unelte generale

Atunci când alegeți accesorii pentru lucrul cu încărcare mare, dimensionarea corectă este importantă. Un suport mai mic se poate prăbuși rapid. Produse mai mari decât dimensiunea necesară, alunecă, nu se rostogolesc, sau gem. Fricțiunea excesivă duce la supraîncălzirea pieselor.

Alunecarea dăunează canelurilor, ceea ce afectează starea bilelor. Drept urmare, nodul se uzează repede. Pentru alegerea corectă, este important să achiziționați un lot de control și operarea preliminară a echipamentului în condiții maxime.

Tipuri de rulmenți la mașini

Mașinile de mare viteză cu instrumente de înaltă frecvență arată performanță optimă atunci când sunt instalați rulmenți de contact unghiulari preîncărcați. Modul de preîncărcare aduce la o selecție de joc a arborelor. Aceasta este o procedură importantă de pre-instalare.

Dacă este planificată încărcare mare care nu este paralelă cu axa, rulmenții sferici va fi o variantă perfectă. Deplasarea unghiulară este posibilă pentru două rânduri de role simetrice.

Rigiditatea semnificativă a îmbinărilor este asigurată de o pereche de rulmenți conice. La viteze mari, echipamentele cu rulmenți cilindrici prezintă cea mai bună rigiditate și performanță.

Rulmenți pentru mașini de frezat

Componentele specializate sunt proiectate pentru operarea în comun cu axe și freze. Parametrii principali, care trebuie să fie luați în considerare atunci când alegeți:

  • diametrul exterior;
  • grosime;
  • limita de viteza;
  • diametrul interior.

Rulmenții se mișcă de-a lungul marginilor, determinând calea tăietorului. Datorită designului special, suprafețele drepte și curbate vor fi măcinate. Componentele de clasă înaltă vor asigura prelucrarea de înaltă calitate a produselor.

De regulă, modelele cu role se învârt mai lent decât modelele cu bilă. Adesea, pe mașinile de frezat sunt instalate opțiuni sau seturi împerecheate. Unele tipuri de componente variază în unghiul de contact.

Rulmenți pentru mașini de laminat

Diametrul exterior este determinat de dimensiunile butoiului de rulou. Indemnizațiile de șlefuire și grosimile pereților pernei se scad din această valoare. Găurile corespund diametrului știftului. Instalarea modelelor cu un design închis duce la scăderea consumului de lubrifianți în comparație cu opțiunile „deschise”.

Componentele trebuie să reziste temperaturi ridicate, încărcare constantă semnificativă. Rulmenții cu role au o capacitate de încărcare mai mare în comparație cu rulmenții cu bile. Prin urmare, rulmenții conice, sferice, cu role cilindrice sunt folosiți la mașinile de rulare.

Este necesar să țineți în seama necesitatea dezmembrării frecvente a plăcuțelor de perne. Pentru închiriere, sunt preferați rulmenții cilindrici separabili. Inelele și elementele de laminare ale componentelor sunt fabricate din oțel întărit volumetric. În unele cazuri, se folosesc aliaje cimentate.

Rulmenți pentru mașini CNC

În complexele automate, se folosesc imprimante 3D, mașini CNC, rulmenți cu bile și liniare. Pentru a sprijini arbori, sunt instalate modele cu un rând sau două rânduri. Structurile de contact angulare păstrează bine încărcările de tracțiune. Rulmenții cu bile cu canelură profundă sunt proiectate pentru a compensa eforturile radiale.

Componentele axului funcționează la momentul forței mare. Durabilitatea și fiabilitatea se disting prin modele hibride cu bile ceramice. Modelele cu bile de contact unghiulare sunt proiectate pentru funcționarea la încărcare mare. Opțiunile standard și alungite pentru prelucrarea lemnului, metalului, plasticului, materialelor compozite sunt selectate pentru dimensiunile arborelor.

Este necesar să ținem în seamă dorința utilizatorilor de a folosi mașini în condiții extreme. Trebuie să furnizăm marje de siguranță. Alegerea tipului și dimensiunii potrivite de rulmenți pentru mașini va asigura durabilitatea, productivitatea ridicată a echipamentelor.

Lăsați detaliile dvs. și vă va contacta în scurt timp

Молдова, Кишинёв, Буребиста 17А, оф.115 мун.Бельцы, ул.Сорока, 117/6
#
#
+373 (22) 000 890
sales@rulment.md
Пн-Пт - 09:00 - 17:00
Сб - 10:00 - 14:00