Partenerii noștri

IINAA FAG в Молдове
În 1952, acul care purta INA înlocuiește rulmenții simpli folosiți anterior din transmisia VW Beetle. Astăzi, aproape fiecare mașină modernă conține motoare și componente de transmisie INA..
Megadyne в Молдове
Vreai sa tii pasul cu lumea - Megadyne leading drive technology este un brand exclusiv localizat pe piata Republicii Moldova. Cifra lor de prezenta pe piata depaseste cifrele de vanzari a mai multe produse renumite.
FAG в Молдове
Pupularitatea brandului, face ca marca FAG sa fie reprezentata international intr-un sir mare de tari. Aceasta marca transmite valorile produsului reclamat si personalizeaza acest produs ca fiind unic si original.
NKE Bearings в Молдове
Brandul NKE Bearings a ajuns sa castige increderea si respectul clientilor din start, fiind recunoscut ca un nume comercial atat pe piata interna, cat si pe piata externa. NKE Bearings este marca premium!
NSK Bearings в Молдове
NSK Bearings companie care la ziua de azi este cunoscuta pe piata Moldovei, dar si este un lider pe piata externa. Scopul companiei este de produce piese de calitate inalta, sa creasca vanzarile si exitinderea pe alte pieti.
Craft Bearings в Молдове
Craft bearing – brand de talie mondiala ce ofera o gama vasta de produse de calitate ianlta. Fiind cel mai mare distribuitor de servicii internationale, va ofera produse originale spre vanzare directa la preturi avantajoase.
KYK Bearings в Молдове
Kik bearing – brand de incredere in Moldova. Doar la noi veti putea gasi servicii de top si produse rafinate. In aceste conditii va asiguram ca veti gasi mereu cele mai bune preturi si produse de o calitate superioara.
SKF в Молдове
In spatele companiilor mici stau cele mai cunoscute branduri ca SKF. SKF este una dintre cele mai cunoscute marci din Republica Moldova cu renume atat autohton, cat si european si mondial.
 в Молдове
Grupul de companii Baltic Bearing Company (BBC) este specializat în producerea și vânzarea de rulmenți cu bile și role cu o gamă largă de diferite grupuri de proiectare, precum și unități articulate și de rulmenți pentru mașini agricole cu diferite caracteristici tehnice. Precizia echipamentului în toate etapele tehnologice permite producerea de rulmenți din clasa a 6-a de precizie și mai mare.
Молдова, Кишинёв, Буребиста 17А, оф.115 мун.Бельцы, ул.Сорока, 117/6
#
#
+373 (22) 000 890
sales@rulment.md
Пн-Пт - 09:00 - 17:00
Сб - 10:00 - 14:00